Haluatko myydä lavoja tai lavakauluksia?
Soita 050 344 2343

Ostamme lavakauluksia

Ostamme käytettyjä, standardikokoisia lavakauluksia kaikissa kokoluokissa. Otamme vastaan käytössä olleita FIN-lava-, EUR-lava- ja teholavakauluksia. Voimme noutaa tuotteet lähialueelta yrityksesi toimipisteestä, mutta asiakkaamme voivat toimittaa niitä myös suoraan varastollemme Hyvinkäälle. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan sopiva hinta!


Lavakaulukset

Käytetyt lavakaulukset

Ostamme hyväkuntoisia, käytettyjä lavakauluksia, jotka kestävät uusiokäyttöä. Varmistamme laadun, ennen kuin myymme tuotteet eteenpäin. Reunuksen on oltava kestävä ja ehkä, jotta se toimii varastoinnin ja kuljetuksen apuna oikealla tavalla. Lavakaulusten on noudatettava IPPC/ISPM-15-standardia.


Myymme käytettyjä tuotteita

Varastoimme suuria määriä lavoja ja lavakauluksia, joten pystymme toimittamaan tuotteita kaikkialle Suomeen suurina toimituksina nopeallakin aikataululla. Varastossamme on sekä käytettyjä että uusia EUR-lavoja, FIN-lavoja, teholavoja ja kertalavoja sekä lavakauluksia. 

Ostetaan lavakauluksia 

Käytetyt lavakaulukset sopivat moneen käyttötarkoitukseen, joten suosimme niiden uusiokäyttöä. Ostamme käytössä olleita lavakauluksia yrityksiltä ja jatkamme omalta osaltamme niiden elinkaarta. Varmistamme, että lavakaulukset ovat ehjiä ja toimitamme niitä varastointi- ja kuljetustarkoituksiin.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Meille myyt käytetyt lavakaulukset ja lavat helposti ja nopeasti. Toimitamme myös uudet ja käytetyt lavat sekä lavakaulukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

.

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2024 Suomen Lavacenter