Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 050 344 2343

Eurolavat Suomen Lavacenteristä

Eurolavat eli EUR-lavat laadukkaasti nopeilla toimituksilla. Suomen Lavacenteristä saat niin uudet kuin kierrätetyt eurolavat. Myynnin lisäksi myös ostamme käytettyjä lavoja. Toimialueemme puitteissa, myös noudamme ostettavat lavat toimipisteestäsi.

Pidämme varastossamme niin uusia kuin käytettyjä EUR-standardin mukaisesti valmistettuja lavoja. Kaikki välittämämme lavat tarkastetaan huolellisesti ennen eteenpäin lähettämistä, joten asiakkaamme voivat olla varmoja tuotteidemme laadusta.

Kaikki EUR-lavat ovat saatavissa myös lämpökäsiteltynä.


EUR-lava on erinomainen valinta tavaroiden kuljettamiseen ja säilytykseen. Eurolavat ovat laadukas valinta monipuoliseen käyttöön.

Eurolavan tekniset tiedot

  • Koko – 800 mm x 1200 mm
  • Paino – 23 kg
  • Kantavuus noin 1800 kg

Monipuolinen eurolava

Eurolavat ovat yleisesti Euroopassa käytössä olevia standardisoituja kuormalavoja. EUR-lava on tavaran kuljetuksessa ja varastoinnissa käytettävä määräkokoinen, tavallisesti puinen ja matala lava. Kuormalavojen käyttö nopeuttaa kuorman lastausta ja purkua niin maantie- kuin rautatieliikenteessä ja mahdollistaa tavaran tehokkaan käsittelyn varastoissa.

Kuormalavat ovat joko standardin mukaisia vaihtolavoja, kertalavoja tai kierrätettäviä, kuten EUR-lavat.

Standardilavan käyttöikä voi olla huomattavan pitkä, kovassakin käytössä EUR-lava voi kestää useita vuosia.

Tuotetiedot

  • paino: 20-25 kg
  • mitat: 800 mm x 1200 mm
  • lavan kantavuus on noin 1800 kg
  • EUR-lavan tunnistaa siinä olevasta EUR-leimasta
  • lava voi olla myös lämpökäsitelty, jolloin siinä on IPPC-leima
  • lavoihin on saatavana lavakauluksia

Eurolavojen ominaisuudet

EUR-lava on ympäri Eurooppaa käytettävä, standardisoitu, puinen kuormalava. Siinä on yksinkertainen rakenne, joka mahdollistaa sen kätevän käytön tavaran kuljetuksessa ja siirtämisessä. Kuormalavassa on kansi, pohja ja tuet niiden välissä. Avonaiset sivut ja matala lava nopeuttavat kuorman lastausta ja purkua.

Tilaa eurolavat Suomen Lavacenteristä nopeilla toimituksilla!

Suomen Lavacenterin eurolava on laadukas ja kuntotarkistettu. Käymme läpi jokaisen lavamme, jotta asiakkaamme saisivat parasta laatua. Eurolavat ovat kestävä ja laadukas valinta moneen käyttöön.
Suomen Lavacenter toimittaa eurolavat nopealla toimitusajalla juuri sinun tarpeisiisi. Eurolavat sopivat logistiikkaan, säilytykseen ja tuotteiden esille laittoon.

Uudet eurolavat

Meiltä saat uudet eurolavat eli EUR-lavat kaikkeen tavaran kuljetukseen ja varastoimiseen. Uusia eurolavoja käytetään esimerkiksi lääketeollisuudessa tai muussa kliinisyyttä vaativassa tavaroiden kuljetuksessa, mutta ne sopivat yhtä lailla kaikkiin muihinkin tarpeisiin. Meiltä myös käytetyt lavat!

Uudet eurolavat kuljetukseen ja varastointiin

Kuormalavat on valmistettu EUR-standardin mukaan ja viralliset lavat tunnistaa EPAL- ja EUR-merkinnöistä sekä valmistajan merkinnästä. Lavat on valmistettu uudesta laudasta eli ei-kierrätetystä puusta. Puulajit voivat vaihdella, sillä kuormalavoja valmistetaan ympäri Eurooppaa. Eurolavoilla on standardi mittojen suhteen, mutta ei materiaalin.

Kuormalavoja käyttävät kaikki toimialat, jotka kuljettavat ja varastoivat tavaraa, kuten esimerkiksi tehtaat, metallipajat, tukut ja lääketeollisuus.

Kuormalavat lämpökäsiteltyinä

Uusia EPAL-lavoja valmistetaan sekä lämpökäsiteltyinä, että ilman. Lämpökäsitellyissä eurolavoissa on IPPC-leima, joka todistaa että puu on kuumennettu 56 °C:ssa. Lämpökäsittely tehdään lähinnä siitä syystä, että tuholaiset eivät leviä maasta toiseen.

Kierrätetyt lavat

Me ostamme ja myymme myös käytettyjä eurolavoja. Jos lavat ovat rikki, niitä kunnostetaan muuhun luokkaan ja liian huonokuntoiset menevät hakkeeksi. Kierrätetyt lavat täyttävät samat standardit kuin uudet EUR-lavat, mutta niissä saattaa olla tummumia ja tahroja käytön jäljiltä. Me voimme tarvittaessa noutaa käytetyt lavat toimialueellamme.


Miksi juuri Suomen Lavacenter?

Meiltä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen! Laajasta keskusvarastostamme saat kaikki tarvitsemasi eurolavat ja muut kuormalavat toimitettuna, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä suoraan tarjous lomakkeellamme.


Meiltä saat myös:

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2024 Suomen Lavacenter