Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 050 344 2343

EUR-lava Suomen Lavacenteristä

EUR-lava eli eurolava laadukkaasti nopeilla toimituksilla. Suomen Lavacenteristä saat niin uudet kuin kierrätetyt EUR-lavat. Myynnin lisäksi myös ostamme käytettyjä lavoja. Toimialueemme puitteissa, myös noudamme ostettavat lavat toimipisteestäsi.

Pidämme varastossamme niin uusia kuin käytettyjä EUR-standardin mukaisesti valmistettuja lavoja. Kaikki välittämämme lavat tarkastetaan huolellisesti ennen eteenpäin lähettämistä, joten asiakkaamme voivat olla varmoja tuotteidemme laadusta.

Kaikkia lavoja on saatavissa myös lämpökäsiteltynä.


EUR-lava

EUR-lavan tekniset tiedot

  • Koko – 800×1200
  • Paino – 23 kg
  • Kantavuus n. 1800 kg

Monipuolinen EUR-lava

EUR-lava on yleisesti Euroopassa käytössä oleva standardisoitu kuormalava. Se on tavaran kuljetuksessa ja varastoinnissa käytettävä määräkokoinen, tavallisesti puinen ja matala lava. Kuormalavojen käyttö nopeuttaa kuorman lastausta ja purkua niin maantie- kuin rautatieliikenteessä ja mahdollistaa tavaran tehokkaan käsittelyn varastoissa.

Kuormalavat ovat joko standardin mukaisia vaihtolavoja, kertalavoja tai kierrätettäviä, kuten EUR-lavat.

Standardilavan käyttöikä voi olla huomattavan pitkä, kovassakin käytössä useita vuosia.

Tuotetiedot

  • Paino: 20-25 kg
  • Mitat: 800 mm x 1200 mm
  • Lavan kantavuus on n. 1800 kg
  • EUR-lavan tunnistaa siinä olevasta EUR-leimasta
  • Lava voi olla myös lämpökäsitelty, jolloin siinä on IPPC-leima
  • lavoihin on saatavana lavakauluksia

Eurolavojen ominaisuudet

EUR-lava on ympäri Eurooppaa käytettävä, standardisoitu, puinen kuormalava. Siinä on yksinkertainen rakenne, joka mahdollistaa sen kätevän käytön tavaran kuljetuksessa ja siirtämisessä. Kuormalavassa on kansi, pohja ja tuet niiden välissä. Avonaiset sivut ja matala lava nopeuttavat kuorman lastausta ja purkua.

Tilaa EUR-lavat Suomen Lavacenteristä nopeilla toimituksilla!

Suomen Lavacenter
Suomen Lavacenter

Uudet EUR-lavat

Meiltä saat uudet EUR-lavat eli eurolavat kaikkeen tavaran kuljetukseen ja varastoimiseen. Uusia eurolavoja käytetään esimerkiksi lääketeollisuudessa tai muussa kliinisyyttä vaativassa tavaroiden kuljetuksessa, mutta ne sopivat yhtä lailla kaikkiin muihinkin tarpeisiin. Meiltä myös käytetyt lavat!

Uudet eurolavat kuljetukseen ja varastointiin

Kuormalavat on valmistettu EUR-standardin mukaan ja viralliset lavat tunnistaa EPAL- ja EUR-merkinnöistä sekä valmistajan merkinnästä. Lavat on valmistettu uudesta laudasta eli ei kierrätetystä puusta. Puulajit voivat vaihdella, sillä kuormalavoja valmistetaan ympäri Eurooppaa. Eurolavoilla on standardi mittojen suhteen, mutta ei materiaalin.

Kuormalavoja käyttävät kaikki toimialat, jotka kuljettavat ja varastoivat tavaraa, kuten esimerkiksi tehtaat, metallipajat, tukut ja lääketeollisuus.

Kuormalavat lämpökäsiteltyinä

Uusia EPAL-lavoja valmistetaan sekä lämpökäsiteltyinä, että ilman. Lämpökäsitellyissä eurolavoissa on IPPC-leima, joka todistaa että puu on kuumennettu 56 °C:ssa. Lämpökäsittely tehdään lähinnä siitä syystä, että tuholaiset eivät leviä maasta toiseen.

Kierrätetyt lavat

Me ostamme ja myymme myös käytettyjä eurolavoja. Jos lavat ovat rikki, niitä kunnostetaan muuhun luokkaan ja liian huonokuntoiset menevät hakkeeksi. Kierrätetyt lavat täyttävät samat standardit kuin uudet EUR-lavat, mutta niissä saattaa olla tummumia ja tahroja käytön jäljiltä. Me voimme tarvittaessa noutaa käytetyt lavat toimialueellamme.


Miksi juuri Suomen Lavacenter?

Meiltä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen! Laajasta keskusvarastostamme saat kaikki tarvitsemasi lavat toimitettuna, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja, tai pyydä suoraan tarjous lomakkeellamme.


Meiltä saat myös:

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2023 Suomen Lavacenter