Kertalava standardien mukaisella mitoituksella

Hanki laadukas kertalavasi Suomen Lavacenteristä. Suomen Lavacenterin valikoimista löydät myös standardikokoiset kertalavat, etsitpä sitten uutta tai käytettyä kertalavaa. Varastostamme löytyvät kertalavat ovat kooltaan 800x1200 tai 1000x1200 mittaisia. Rakenteeltaan kertalavat ovat tyypillisesti hieman heikompia kuin EUR-lavat tai FIN-lavat.

Kaikkia lavoja on saatavissa myös lämpökäsiteltynä.

Pyydä tarjous! >>

Kertalava standardi kokoinen

Kertalava

Koot - 800x1200 ja 1000x1200

Kertalava

Kertalava on rakenteeltaan heikompi kuin EUR-lava tai FIN-lava. Kertalavoja käytetään niin teollisuudessa kuin kaupan aloillakin. Kertalavoihin on saatavana lavakauluksia.

Kokoja on useita esim.

  • 800*1200

Tuotteisiimme kuuluvat 800 x 1200 kierrätetyt kertalavat tarkastetaan ja lajitellaan käsin eri vahvuusluokkiin. Niitä ovat vahvat, keskivahvat ja heikkorakenteiset kertalavat.

  • 1000*1200

Tuotteisiimme kuuluvat 1000 x 1200 kierrätetyt kertalavat tarkastetaan ja lajitellaan käsin eri vahvuusluokkiin. Niitä ovat vahvat, keskivahvat ja heikkorakenteiset kertalavat.

Hanki kertalavasi Suomen Lavacenteristä

Varastostamme löydät niin uusia kuin käytettyjäkin kertalavoja. Suomen Lavacenterin toimintaan kuuluu myös käytettyjen lavojen ostaminen. Toimialueemme puitteissa myös noudamme ostettavat lavat yrityksesi toimipisteestä.

Pikalinkit: FIN-lavaEUR-lavaKuormalavaKertalavaTeholavaMyymälälavaLavakaulukset

Ota yhteyttä!


Käyntiosoite

Suomen Lavacenter
Varastokatu 19
05800 HYVINKÄÄ

Postiosoite

Niittyvillankierto 15, 05810 Hyvinkää

Luotettavaa kuormalavojen myyntiä

Suomen Lavacenter sijaitsee Hyvinkäällä Sahanmäessä. Keskusvarastossamme on jatkuvasti varastoituna erilaiset kuormalavat mm. FIN-lavojaEUR-lavojakertalavoja ja teholavoja. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Suomen Lavacenter myy ja ostaa käytettyjä kuormalavoja ja lavakauluksia kaikkia kokoja.

Laatutarkastettujen ja kunnostettujen lavojen kierrätys

Tarjoamme kierrätettyjä ja uusia lavoja ja lavakauluksia. Valikoimissamme ovat niin EUROlavatFIN-lavatteholavat kuin kertakäyttölavatkin. Kierrätykseen tulevat kuormalavat ja lavakaulukset tarkastamme ja korjaamme uutta vastaaviksi. Valmistamme myös mittatilauslavat.

leima

/_media_27049_/etusivu/AAA-logo-2016-FI.png