Haluatko myydä lavoja tai lavakauluksia?
Soita 050 344 2343

Ostetaan EUR- ja FIN-lavoja

Ostamme standardikokoisia, käytettyjä EUR-, FIN- ja kertalavoja. Voimme noutaa ne Hyvinkäältä ja lähialueilta suoraan yrityksesi toimipisteestä. Lavoja voi tuoda myös suoraan varastollemme sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


EUR-lava
FIN-lava
Kertalava

Käytettyjen eurolavojen osto

Me ostamme käytetyt kerta-, FIN- ja EUR-lavat, tarkistamme niiden kunnon ja myymme eteenpäin. Kunnostamme lavoja tarpeen mukaan. Ostamme myös käytettyjä, hyväkuntoisia ja standardikokoisia lavakauluksia. Kaikkien tuotteiden on noudatettava IPPC/ISPM-15-standardia.

Jos haluat ostaa, katsoa lisätietoa tästä: kuormalava

Lavojen myynti

Kun EUR-, FIN- ja kertalavat on kunnostettu, myymme niitä eteenpäin. Varastostamme löytyy laaja kattaus uusia ja käytettyjä lavoja ja lavakauluksia, joten pystymme toimittamaan niitä suurissa erissä. Toimitus onnistuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsevat Hyvinkäällä. 

Ostetaan kerta-, FIN- ja EUR-lavoja

Käytetyt lavat sopivat moneen käyttötarkoitukseen, kuten varastointiin ja kuljetuksiin. Suosimme uusiokäyttöä, sillä näin pystymme pidentämään tuotteiden elinkaarta. Ostamme käytettyjä lavoja ja lavakauluksia pääasiassa yrityksiltä. Ennen ostoa varmistamme, että tuotteet ovat ehjiä ja hyväkuntoisia.

Ota yhteyttä Lavacenteriin

Ole meihin yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Jos mietit minne myydä käytetyt lavat tai tarvitset muuten lisätietoa uusista tai käytetyistä lavoista, me autamme. Autamme mielellämme kaikissa uusiin ja käytettyihin lavoihin ja lavakauluksiin liittyvissä kysymyksissä. Meille myyt käytetyt FIN-, EUR- ja kertalavat helposti ja nopeasti. Kauttamme saat myös uudet ja käytetyt lavat sekä lavakaulukset kaikkiin tarpeisiin. Kysy lisää!

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2024 Suomen Lavacenter