Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 050 344 2343

FIN-lava

FIN-lava Suomen Lavacenteristä. Standardimittaiset ja varmasti hyväkuntoiset FIN-lavat hankit kätevästi Suomen Lavacanteristä. Kaikki lavamme ovat saatavilla myös lämpökäsiteltyinä.


FIN-lava

FIN-lavan tekniset tiedot

  • Koko – 1000 x 1200
  • Paino – 27 kg
  • Kantavuus n. 1800 kg

Mihin käyttöön FIN-lava sopii?

FIN-lava on pääosin Suomessa käytettävä standardimittainen puinen, matala kuormalava, jota voidaan käyttää tavaran varastoinnissa ja kuljetuksessa. Kuormalavojen käyttö tekee kuorman lastauksesta ja purkamisesta helpompaa ja nopeampaa niin maantie- kuin rautatieliikenteessäkin. Lisäksi niiden käyttö mahdollistaa tavaroiden tehokkaamman käsittelyn varastoissa. Kuormalavat voivat olla joko standardin mukaisia vaihtolavoja tai kertalavoja. Meiltä myös lavakaulukset.

Kuormalavan pääosat ovat kansi, välituet ja pohja. Puisessa lavassa välituet (tai yksi pitkä välituki) ja alin pohjalauta muodostavat pitkulaisen jalan. Jalkoja on lavassa useimmiten kolme, pienissä kertalavoissa kaksi. Kannen ylin osa koostuu yleensä yhdensuuntaisten lautojen rivistä, jossa on tyypillisesti 5-9 lautaa, suurissa kertalavoissa enemmänkin. Standardilavoissa kansilautojen välissä on reilut raot, mutta myös umpikantisia lavoja valmistetaan.

Suomen Lavacenter
Suomen Lavacenter

FIN-lava mitat

Mitat:

  • koko 1000 x 1200
  • paino n. 25 kg
  • kantavuus n.1800 kg

FIN-lavan tunnistaa siinä olevasta FIN-leimasta. FIN-lavoihin on saatavana myös lavakauluksia.

Laadukkaat lavatuotteet Suomen Lavacenteristä

Kauttamme hankit niin uudet kuin kierrätetyt FIN-lavat. Ostamme myös käytettyjä FIN-lavoja, ja palveluihimme kuuluu myös lavojen noutaminen toimipisteestäsi.


Meiltä saat myös:

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2023 Suomen Lavacenter