Myymälälava jokaiseen tarpeeseen

Myymälälava toimii alustana myymälätilaan vietäville tuotteille. Tuotteen koosta riippuen, tuotteet voidaan pakata joko suoraan lavan päälle, tai myymälälava voidaan reunustaa esimerkiksi pahvisella reunuksella. Molemmissa tapauksissa myymälälava toimii kestävänä ja helposti liikuteltavana alustana, tuotteelle kuin tuotteelle.

Kaikkia myymälälavoja on saatavissa myös lämpökäsiteltynä.

Myymälälava

Myymälälava 400x600mm

Myymälälavoja käytetään kaupoissa ja teollisuudessa. Tuotteisiimme kuuluvat kierrätetyt, käsin lajitellut myymälälavat sekä uudet myymälavat. Myymälavaa kutsutaan myös teholavaksi.

Kokoja esim.

  • 600*800
  • 400*800
  • 400*600
  • 300*200

Myymälälava Suomen Lavacenteristä

Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu myös myymälälavojen kierrätys. Toimialueemme puitteissa voimme myös noutaa käytetyt myymälälavat yrityksesi tiloista ja hoitaa niiden kuljetuksen eteenpäin.

Voit pyytää tarjouksen myymälälavoista myös täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen »

Pyydä tarjous! >>

Ota yhteyttä!


Käyntiosoite

Suomen Lavacenter
Varastokatu 19
05800 HYVINKÄÄ

Postiosoite

Niittyvillankierto 15, 05810 Hyvinkää

Luotettavaa kuormalavojen myyntiä

Suomen Lavacenter sijaitsee Hyvinkäällä Sahanmäessä. Keskusvarastossamme on jatkuvasti varastoituna erilaiset kuormalavat mm. FIN-lavojaEUR-lavojakertalavoja ja teholavoja. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Suomen Lavacenter myy ja ostaa käytettyjä kuormalavoja ja lavakauluksia kaikkia kokoja.

Laatutarkastettujen ja kunnostettujen lavojen kierrätys

Tarjoamme kierrätettyjä ja uusia lavoja ja lavakauluksia. Valikoimissamme ovat niin EUROlavatFIN-lavatteholavat kuin kertakäyttölavatkin. Kierrätykseen tulevat kuormalavat ja lavakaulukset tarkastamme ja korjaamme uutta vastaaviksi. Valmistamme myös mittatilauslavat.

leima

/_media_27049_/etusivu/AAA-logo-2016-FI.png