Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 050 344 2343

Kuormalava nopeasti ja edullisesti

Kuormalava on helppo hankkia Suomen Lavacenteriltä hyödyntämällä nopeat toimituksemme. Varastostamme löydät sekä uudet että käytetyt kuormalavat sekä niihin sopivat lavakaulukset. Jokainen välittämämme tuote on käynyt läpi huolellisen tarkastuksen. Sisäinen laadunvalvontamme takaa, että meiltä hankkimasi kuormalava on ensiluokkainen ja laadukas.

Kuormalava käytettynä tai uutena Suomen Lavacenteristä

Kuormalava on mahdollista hankkia joko käytettynä tai uutena. Keskusvarastoltamme löytyy laaja valikoima uusia tai käytettyjä lavoja, kaikki lavat ovat heti toimitusvalmiita. Valikoimistamme löydät niin teholavat, myymälälavat kuin kertalavatkin. Oma laaja ja lämmin varastomme sekä tarpeeseen sopiva kuljetuskalusto takaavat nopeat kuormalavojen toimitukset kaikkialle Etelä-Suomeen. Tilaa kuormalava tai -lavat meiltä ja ne ovat perillä tarpeesi mukaan.

Kiinnostuitko kuormalavojen hankkimisesta? Ota yhteyttä henkilökuntaamme soittamalla numeroon 050 344 2343, niin kerromme lisää. Jos et ole varma, millainen kuormalava sopii juuri sinun käyttöösi, autamme mielellämme valinnassa!

Kuormalava edullisesti ja nopeasti. Suomen Lavacenter toimittaa juuri sinulle sopivat kuormalavat, jotta logistiikkasi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Kuormalava sopii moneen tarkoitukseen, esimerkiksi tuotteiden varastoimiseen tai alustaksi. Kuormalava sopii myös varastointiin ja tuotteiden esille asetteluun. Hanki kuormalava omaan käyttöösi näppärästi meiltä! Kuormalava on ehdoton valinta logistiikkaan ja säilytykseen.

Pyydä tarjous ja tilaa kuormalava. Toimitamme sopivan kuormalavan, jotta logistiikkasi sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Kuormalava sopii monenlaiseen käyttöön logistiikassa sekä varastoinnissa. Voit tehdä kuormalavoista myös pöytiä tai käyttää niitä varastointiin. Kuormalava on todella monipuolinen valinta logistiikkaan sekä muihin tarkoituksiin.

Mihin käyttöön kuormalava sopii?

Kuormalava sopii tavaroiden kuljettamiseen paikasta toiseen, ja ne ovatkin todella yleinen kuljetus- ja varastointitapa teollisuudessa sekä logistisilla aloilla. Yritys hyötyy siis laadukkaista kuormalavoista monella tavalla. Kuormalava sopii kuitenkin myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi tuotteiden näytteille asettamiseen.

Kuormalava on siitä kätevä, että niitä voi kasata monta päällekkäin, jolloin niistä voi kasata juuri sopivan korkuisen tason. Lavoilla on siis lukuisia käyttökohteita teollisuudessa, logistiikassa ja kaupan alalla.

Lähes kaikki kuormalavat sopivat myös yksityiskäyttöön. Kuormalavoja voi käyttää puutarhassa eri tarkoituksissa esimerkiksi lavakauluksen kanssa. Lavojen päälle voi lastata myös polttopuita, minkä ansiosta klapit eivät ole kosketuksissa maahan. Kuormalava sopii myös työtasoksi erilaisiin töihin vaikkapa autotalliin tai kellariin. Rakennustyömaalla on myös usein hyötyä kuormalavoista.

Kuormalavan koko ja paino

Tavallisesti standardikokoinen puinen kuormalava painaa noin 25 kiloa. Eurolavat vastaavasti painavat noin 23 kiloa. Luonnollisen kuormalavan paino voi hieman vaihdella kappaleesta riippuen muun muassa valmistukseen käytetyn puulajin sekä sen mukaan, miten kostea kuormalava on.

Kooltaan FIN-kuormalava on 1000 mm x 1200 mm ja EUR-lavat 800 mm x 1200 mm. Molemman kuormalavan kantavuus on noin 1800 kg. Myymälälavoja on saatavilla useissa eri kokoluokissa aina 800 mm x 600 mm kuormalavoista 300 mm x 200 mm kokoisiin. Isompaa standardikokoista myymälälavaa kutsutaan myös nimillä teholava ja puolilava.

FIN-kuormalavan 1000 mm x 1200 mm koko johtuu alun perin VR:stä ja rataverkostostamme. Suomalaisten junaratojen raideleveys on nimittäin suurempi kuin esimerkiksi muualla Euroopassa. Tästä johtuen suomalaisen tavaravaunun pohja on leveämpi ja näin myös VR-kuormalava on leveämpi kuin muualla Länsi-Euroopassa.

Tilaa kuormalava Suomen Lavacenteriltä!

Kuormalava – Pyydä tarjous

Mikä on kuormalava?

Kuormalava on tavaran kuljetuksessa ja varastoinnissa käytettävä määräkokoinen, tavallisesti puinen matala lava. Lavan käyttö nopeuttaa kuorman lastausta ja purkua niin maantie- kuin rautatieliikenteessä ja mahdollistaa tavaran tehokkaan käsittelyn varastoissa. Kuormalava on joko standardin mukainen vaihtolava tai kertalava.

Kuormalavan rakenne

Kuormalavan osat ovat kansi, välituet ja pohja. Puisessa lavassa välituet (tai yksi pitkä välituki) ja alin pohjalauta muodostavat pitkulaisen jalan. Jalkoja on kuormalavassa useimmiten kolme, pienissä kertalavoissa kaksi. Kuormalavan kannen ylin osa koostuu yleensä yhdensuuntaisten lautojen rivistä, jossa on tyypillisesti 5-9 lautaa, suurissa kertalavoissa enemmänkin. Standardilavoissa kansilautojen välissä on reilut raot, mutta myös umpikantisia kuormalavoja valmistetaan.

Pohjarakenteeltaan kuormalava voi olla jalkalava tai kehälava. Jalkalavan alle voi kahdelta suunnalta ajaa esteettä myös lavansiirtovaunulla kuten haarukkavaunulla. Kehälavassa taas kaikilla sivuilla on pohjalauta, mikä parantaa kuormalavan kantavuutta. Jos kuormalavan jokaisella sivulla on käsittelyaukot trukin sarvia varten, puhutaan nelitielavasta. Jos jalan välituet ovat koko mitaltaan umpinaiset eli aukottomat, on kyseessä kaksitielava.

Myymme ja ostamme kuormalavoja

Me myös ostamme kaikenlaisia kuormalavoja kuten FIN-, EUR-, teho– ja kertalavoja. Voit tuoda kierrätetyt tuotteet toimipisteellemme tai voimme myös noutaa kuormalavan sopimuksen mukaan. Vanha kuormalava kunnostetaan meillä uuteen uskoon.

Miksi kuormalavat Suomen Lavacenteriltä?

Meiltä saat aina laadukkaat, ehjät ja oikein säilytetyt kuormalavat kaikkiin tarpeisiin. Lavat säilytetään kuivassa ja isossa sisätilassa, joten ne ovat suoraan käyttövalmiita. Oma, kattava varastomme ja monipuolinen kuljetuskalustomme takaa, että kuormalava voidaan toimittaa nopeasti.

Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta toimitamme kaikenlaiset kuormalavat ja lavakaulukset omalla kalustollamme koko Etelä-Suomeen mukaan lukien Helsinki, Espoo ja Vantaa. Olemme luotettava, kotimainen toimija, jolta saat aina laatutarkastetut tuotteet. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kuormalavoista!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous kuormalavoista

Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin hankkia kuormalavan?

Voit hankkia kuormalavan Suomen Lavacenteriltä. Meiltä löytyy sekä uudet että käytetyt kuormalavat ja lavakaulukset.

 

Kuinka nopeasti kuormalava toimitetaan?

Suomen Lavacenter takaa nopeat kuormalavojen toimitukset toimivan logistiikan ja laajan varastokapasiteettinsa ansiosta.

 

Millaisia kuormalavoja teillä on saatavilla?

Meiltä löydät FIN-lavat, EUR-lavat, kertalavat, teholavat, myymälälavat, lavakaulukset ja erikoismittaiset kuormalavat.

 

Voinko ostaa käytettyjä kuormalavoja?

Kyllä, Suomen Lavacenter myy sekä uusia että käytettyjä kuormalavoja, jotka ovat heti toimitusvalmiita.

 

Mitä teen, jos en ole varma sopivasta kuormalavatyypistä?

Voit ottaa yhteyttä Suomen Lavacenterin henkilökuntaan, niin autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kuormalavan.

 

Mihin kuormalavoja voidaan käyttää?

Kuormalavoja käytetään laajalti tavaroiden kuljetukseen ja varastointiin. Ne sopivat myös esimerkiksi tuotteiden näytteille asettamiseen, tai yksityiskäyttöön esimerkiksi puutarhassa ja varastoinnissa.

 

Mitkä ovat kuormalavan standardikoot ja painot?

FIN-lavat ovat kokoa 1000 mm x 1200 mm ja EUR-lavat 800 mm x 1200 mm. Painot vaihtelevat 23 ja 25 kilon välillä, ja molemmilla standardilavoilla on kantavuus noin 1800 kg.

 

Voinko myydä käytettyjä kuormalavoja Suomen Lavacenterille?

Kyllä, voit myydä erilaisia kuormalavoja meille. Tarvittaessa voimme myös noutaa kuormalavat sopimuksen mukaan.

 

Miksi valita kuormalavat Suomen Lavacenteriltä?

Meiltä saat aina laadukkaat ja asianmukaisesti säilytetyt kuormalavat. Lisäksi voit luottaa nopeaan toimitukseen ja henkilökohtaiseen palveluun.

 

Miten voin tilata kuormalavoja?

Voit tilata kuormalavoja soittamalla meille tai ottamalla meihin yhteyttä muulla tavalla.

Soita: 050 344 2343     Ota yhteyttä: info@suomenlavacenter.fi

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2024 Suomen Lavacenter