Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 050 344 2343

Lavakaulukset nopeilla toimituksilla

Lavakaulukset saat helposti ja nopeasti Suomen Lavacenteriltä. Kauttamme hankit niin uudet kuin käytetyt kuormalavat ja niihin sopivat lavakaulukset. Meiltä saat kerralla suurenkin määrän standardikokoisia ja laadukkaita lavatuotteita. Ostamme lavakauluksia ja muita lavatuotteita myös käytettyinä esimerkiksi yrityksiltä. Toimialueemme puitteessa voimme myös noutaa toimipisteessäsi olevat lavakaulukset tai muut tuotteet!

Kuormalavojen lisäksi lavakaulukset sopivat esimerkiksi viljelykäyttöön kasvilaatikoiksi. Moni kotipuutarhuri haluaakin tilata lavakauluksia nimenomaan viljelylaatikoksi tai kasvulaatikoksi istutuksilleen.


Lavakaulukset
Lavakaulukset sopivat monenlaiseen käyttöön.

Uudet ja käytetyt lavakaulukset

Varastostamme löydät uudet ja käytetyt lavakaulukset kaikkiin standardilavoihin, kuten:

Ole siis yhteydessä meihin, jos etsit lavakauluksia kyseisille lavoille. Valikoimamme on laaja, ja löydät meiltä kaulukset jokaiseen tarpeeseen.


Meiltä saat lavakaulukset nopealla toimituksella

Lavakaulukset nopeasti meiltä! Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä, josta voit noutaa lavakaulukset halutessasi itse vaivattomasti. Meillä on nopeat toimitukset oman kuljetuskaluston ja suuren varaston ansiosta, joten saat lavojen kaulukset myös kätevästi tilattua suoraan toimipisteellesi. Ostamme myös käytetyt lavakaulukset ja muita lavatuotteita.

Lavakaulukset kotipuutarhurin käyttöön

Kevät tulee joka vuosi, joten saat meiltä vuoden ympäri viljelylaatikoiksi sopivat lavakaulukset kesän herkkujen kasvatusta varten!

Meiltä saat erikokoisia uusia ja kierrätettyjä, siistejä lavakauluksia puutarhakäyttöön kasvimaalle viljelylaatikoksi tai kasvulaatikoiksi. Nouda kasvilaatikot meiltä, olemme avoinna arkisin klo 7-15.

Lavakaulukset voidaan maksaa Mobilepaylla tai käteisellä.

Sovi nouto sähköpostilla info@suomenlavacenter.fi tai soita 050 344 2343.

Lavakaulukset koon ja hinnan mukaan:

  • Viljelylaatikko 1000 x 1200 cm (ainoastaan uusia saatavana) 14 €/kpl
  • Viljelylaatikko 80 x 120 cm     12,50 €/kpl
  • Viljelylaatikko 60 x 80 cm        10 €/kpl

Valitse Suomen Lavacenter

Tarkistamme lavakaulukset, jotta voisimme taata niiden laadun. Haluamme tuotteidemme edustavat alansa huippuja. Säilytämme lavatuotteet kuivassa varastossa. Sisäinen laadunvalvontamme takaa, että meiltä hankkimasi lavat tai kaulukset ovat ensiluokkaisia ja laadukkaita.

Me autamme mielellämme, kun kyseessä ovat lavat, lavakaulukset ja varastointi. Saat meiltä lavoja myös mittatilauksena.

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

    Leima

Copyright © 2023 Suomen Lavacenter