Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 045 2612765 tai 050 344 2343

Lavakaulukset nopeilla toimituksilla

Lavakaulukset saat helposti ja nopeasti Suomen Lavacenteriltä. Kauttamme hankit niin uudet kuin käytetyt kuormalavat ja niihin sopivat lavakaulukset. Meiltä saat kerralla suurenkin määrän standardikokoisia ja laadukkaita lavatuotteita. Ostamme lavakauluksia ja muita lavatuotteita myös käytettyinä esimerkiksi yrityksiltä. Toimialueemme puitteessa voimme myös noutaa toimipisteessäsi olevat lavakaulukset tai muut tuotteet!

Kuormalavojen lisäksi lavakaulukset sopivat esimerkiksi viljelykäyttöön kasvilaatikoiksi. Moni kotipuutarhuri haluaakin tilata lavakauluksia nimenomaan viljelylaatikoksi tai kasvulaatikoksi istutuksilleen.


Lavakaulukset sopivat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Ne ovat erinomaisia säilytysratkaisuja, mutta lavakaulukset sopivat myös puutarhanhoitoon. Lavakaulukset saat näppärästi Suomen Lavacenteriltä.
Lavakaulukset sopivat monenlaiseen käyttöön.

Uudet ja käytetyt lavakaulukset

Varastostamme löydät uudet ja käytetyt lavakaulukset kaikkiin standardilavoihin, kuten:

Ole siis yhteydessä meihin, jos etsinnässä on lavakaulukset kyseisille lavoille. Valikoimamme on laaja, ja löydät meiltä kaulukset jokaiseen tarpeeseen.


Meiltä saat lavakaulukset nopealla toimituksella

Lavakaulukset nopeasti meiltä! Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä, josta voit noutaa lavakaulukset halutessasi itse vaivattomasti. Meillä on nopeat toimitukset oman kuljetuskaluston ja suuren varaston ansiosta, joten saat lavojen kaulukset myös kätevästi tilattua suoraan toimipisteellesi. Ostamme myös käytetyt lavakaulukset ja muita lavatuotteita.

Mihin lavakauluksia voidaan käyttää?

Lavakaulukset sopivat lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin. Nimensä mukaisesti lavakaulukset toimivat kauluksina kuormalavan ympärillä, minkä ansiosta lavasta voidaan tehdä kätevästi siirreltävä laatikko.

Lavakaulukset mahdollistavat sen, että kuormalavalle voidaan lastata tavaraa, joka ei muuten lavan päällä pysyisi. Lava voidaan täyttää esimerkiksi pienillä osilla, kuten pulteilla, muttereilla tai muilla pienillä komponenteilla. Jos lavan päällä aiotaan säilöä pientä tavaraa, niin lavan pohjalle kannattaa asettaa levy, jotta osat eivät tipu lavan raoista.

Kauluksia voidaan käyttää myös istutuslaatikkoina tai vaikkapa mansikoiden suojana. Lavakaulukset voi asettaa mansikoiden tai muiden marjojen ympärille, minkä jälkeen kauluksen päälle asetetaan verkko. Tällä tavalla kaulus suojaa marjojasi linnuilta.

Lavakauluksen hyödyt:

  • Tekee kuormalavasta kätevästi siirreltävän laatikon
  • Soveltuu tuotteiden tai tavaroiden säilytykseen
  • Soveltuu istutuslaatikoksi
  • Voidaan käyttää minikasvihuoneena
  • Voi suojata marjoja linnuilta

Viljelykäyttöön hankitut lavakaulukset toimivat myös minikasvihuoneena. Kauluksen päälle voi asettaa muovin, jonka ansiosta kosteus ja lämpö pysyvät kauluksen sisäpuolella. Tämä vauhdittaa kasvien kasvua mukavasti.

Lavakaulukset kotipuutarhurin käyttöön

Kevät tulee joka vuosi ja silloin istutusratkaisut tulevat jälleen ajankohtaiseksi. Kotipuutarhuri tarvitsee luotettavan istutuskaatikon kasvejaan varten. Saat meiltä vuoden ympäri viljelylaatikoiksi sopivat lavakaulukset kesän herkkujen kasvatusta varten!

Meiltä saat erikokoisia uusia ja kierrätettyjä, siistejä lavakauluksia puutarhakäyttöön kasvimaalle viljelylaatikoksi tai kasvulaatikoiksi. Nouda kasvilaatikot meiltä, olemme avoinna arkisin klo 7-15.

Lavakaulukset voidaan maksaa Mobilepaylla tai käteisellä.

Sovi nouto sähköpostilla info@suomenlavacenter.fi tai soita 050 344 2343.

Lavakaulukset koon ja hinnan mukaan:

  • Viljelylaatikko 1000 x 1200 cm (ainoastaan uusia saatavana) 10 €/kpl
  • Viljelylaatikko 80 x 120 cm     8 €/kpl
  • Viljelylaatikko 60 x 80 cm       6 €/kpl

Valitse itsellesi sopivan kokoiset lavakaulukset, niin saat haluamasi viljelyalan käyttöön!

Lavakaulukset kätevästi Suomen Lavacenteriltä!

Tarkistamme lavakaulukset, jotta voisimme taata niiden laadun. Haluamme tuotteidemme edustavat alansa huippuja. Säilytämme lavatuotteet kuivassa varastossa. Sisäinen laadunvalvontamme takaa, että meiltä hankkimasi lavat tai lavakaulukset ovat ensiluokkaisia ja laadukkaita.

Me autamme mielellämme, kun kyseessä ovat lavat, lavakaulukset ja varastointi. Saat meiltä lavoja myös mittatilauksena.

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

info@suomenlavacenter.fi

045 261 2765

050 344 2343

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2024 Suomen Lavacenter