Lavakaulukset nopeilla toimituksilla

Lavakaulukset on helposti ja nopeasti saatavilla Suomen Lavacenteriltä. Kauttamme hankit niin uudet kuin käytetytkin lavat ja niihin kaulukset. Lisäksi ostamme käytettyjä lavoja ja kauluksia. Toimialueemme puitteessa voimme myös noutaa yrityksesi toimipisteessä olevat lavat ja niiden kaulukset!

Pyydä tarjous! >>

Lavakaulukset monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Lavakaulus on tavallisen trukkilavan tai myymälälavan päälle asetettava reunus, jonka tehtävänä on estää lavalla olevia tuotteita tippumasta pois sen päältä. Se onkin erittäin kätevä esimerkiksi pienten ja irtonaisten tuotteiden varastoinnissa ja liikuttamisessa.

Varastostamme löydät lavakauluksia kaikkiin standardikoon lavoihin, kuten:

Ole yhteydessä Suomen Lavacenteriin ja tilaa lavakauluksesi meiltä

Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme! Me autamme mielellämme lavoihin ja varastointiin liittyvissä asioissa. Saat meiltä lavoja myös mittatilauksena.

Kaulukset kaikenkokoisiin lavoihin - Suomen Lavacenter

Ota yhteyttä!


Käyntiosoite

Suomen Lavacenter
Varastokatu 19
05800 HYVINKÄÄ

Postiosoite

Niittyvillankierto 15, 05810 Hyvinkää

Luotettavaa kuormalavojen myyntiä

Suomen Lavacenter sijaitsee Hyvinkäällä Sahanmäessä. Keskusvarastossamme on jatkuvasti varastoituna erilaiset kuormalavat mm. FIN-lavojaEUR-lavojakertalavoja ja teholavoja. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Suomen Lavacenter myy ja ostaa käytettyjä kuormalavoja ja lavakauluksia kaikkia kokoja.

Laatutarkastettujen ja kunnostettujen lavojen kierrätys

Tarjoamme kierrätettyjä ja uusia lavoja ja lavakauluksia. Valikoimissamme ovat niin EUROlavatFIN-lavatteholavat kuin kertakäyttölavatkin. Kierrätykseen tulevat kuormalavat ja lavakaulukset tarkastamme ja korjaamme uutta vastaaviksi. Valmistamme myös mittatilauslavat.

leima

/_media_27049_/etusivu/AAA-logo-2016-FI.png