Meiltä lavat ja lavakaulukset
luotettavasti ja nopeilla toimituksilla!
Soita 050 344 2343

Lavakaulukset nopeilla toimituksilla

Lavakaulukset saat helposti ja nopeasti Suomen Lavacenteriltä. Kauttamme hankit niin uudet kuin käytetyt kuormalavat ja niihin sopivat lavakaulukset. Meiltä saat kerralla suurenkin määrän standardikokoisia ja laadukkaita lavatuotteita. Ostamme lavakauluksia ja muita lavatuotteita myös käytettyinä esimerkiksi yrityksiltä. Toimialueemme puitteessa voimme myös noutaa toimipisteessäsi olevat lavakaulukset tai muut tuotteet!


Lavakaulukset

Uudet ja käytetyt lavakaulukset

Varastostamme löydät uudet ja käytetyt lavakaulukset kaikkiin standardilavoihin, kuten:

Ole siis yhteydessä meihin, jos etsit lavakauluksia kyseisille lavoille. Valikoimamme on laaja.


Meiltä saat lavakaulukset nopealla toimituksella

Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä, josta voit noutaa lavakaulukset halutessasi itse vaivattomasti. Meillä on myös nopeat toimitukset oman kuljetuskaluston ja suuren varaston ansiosta, joten saat lavakaulukset myös kätevästi tilattua suoraan toimipisteellesi. Ostamme myös käytettyjä lavakauluksia ja muita lavatuotteita.

Valitse Suomen Lavacenter

Tarkistamme lavakaulukset, jotta voisimme taata niiden laadun. Haluamme tuotteidemme edustavat alansa huippuja. Säilytämme lavatuotteet kuivassa varastossa. Sisäinen laadunvalvontamme takaa, että meiltä hankkimasi lavat tai lavakaulukset ovat ensiluokkaisia ja laadukkaita.

Me autamme mielellämme lavoihin, lavakauluksiin ja varastointiin liittyvissä asioissa. Saat meiltä lavoja myös mittatilauksena.

Meiltä saat niin uudet kuin kierrätetyt kuormalavat ja lavakaulukset, tarvittaessa myös mittatilaustyönä. Ostamme myös käytettyjä lavoja. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 Hyvinkää

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite: 003716007653
Operaattori: Maventa (003721291126)

  Leima

Copyright © 2023 Suomen Lavacenter