Kuormalavat nopeasti

Kuormalava on helppo hankkia Suomen Lavacenteriltä. Hyödynnä nopeat toimituksemme. Varastostamme löydät niin uudet kuin käytetytkin kuormalavat, sekä niihin sopivat lavankaulukset. Jokainen välittämämme tuote on käynyt läpi huolellisen tarkastuksen. Sisäinen laadunvalvontamme takaa, että meiltä hankkimasi kuormalava on ensiluokkainen ja laadukas.

Mikä kuormalava on?

Kuormalava on tavaran kuljetuksessa ja varastoinnissa käytettävä määräkokoinen, tavallisesti puinen matala lava. Kuormalavan käyttö nopeuttaa kuorman lastausta ja purkua niin maantie- kuin rautatieliikenteessä ja mahdollistaa tavaran tehokkaan käsittelyn varastoissa. Kuormalavat ovat joko standardin mukaisia vaihtolavoja tai kertalavoja.

Lavan pääosat ovat kansi, välituet ja pohja. Puisessa lavassa välituet (tai yksi pitkä välituki) ja alin pohjalauta muodostavat pitkulaisen jalan. Jalkoja on lavassa useimmiten kolme, pienissä kertalavoissa kaksi. Kannen ylin osa koostuu yleensä yhdensuuntaisten lautojen rivistä, jossa on tyypillisesti 5-9 lautaa, suurissa kertalavoissa enemmänkin. Standardilavoissa kansilautojen välissä on reilut raot, mutta myös umpikantisia lavoja valmistetaan.

Pohjarakenteeltaan kuormalava voi olla jalkalava tai kehälava. Jalkalavan alle voi kahdelta suunnalta ajaa esteettä myös lavansiirtovaunulla, kuten haarukkavaunulla. Kehälavassa taas kaikilla sivuilla on pohjalauta, mikä parantaa lavan kantavuutta.

Jos lavan jokaisella sivulla on käsittelyaukot trukin sarvia varten, puhutaan nelitielavasta. Jos jalan välituet ovat koko mitaltaan umpinaiset eli aukottomat, on kyseessä kaksitielava.

Ostamme myös kaikenlaisia kuormalavoja; FIN-lavoja, EUR-lavoja, teholavoja, kertalavoja.

Toimitamme kaikenlaisia lavoja ja lavakauluksia Etelä-Suomeen omalla kalustolla.

Kuormalava Suomen Lavacenteristä

Ota yhteyttä henkilökuntaamme soittamalla numeroon 050 344 2343 niin kerromme lisää. Keskusvarastomme kuormalavat ovat heti toimitusvalmiita; valikoimistamme löytyy niin teholavoja, myymälälavoja kuin kertalavojakin. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Pikalinkit: FIN-lava, EUR-lava, Kuormalava, Kertalava, Teholava, Myymälälava, Lavakaulukset

Ota yhteyttä!


Käyntiosoite

Suomen Lavacenter
Varastokatu 19
05800 HYVINKÄÄ

Postiosoite

Niittyvillankierto 15, 05810 Hyvinkää

Luotettavaa kuormalavojen myyntiä

Suomen Lavacenter sijaitsee Hyvinkäällä Sahanmäessä. Keskusvarastossamme on jatkuvasti varastoituna erilaiset kuormalavat mm. FIN-lavojaEUR-lavojakertalavoja ja teholavoja. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Suomen Lavacenter myy ja ostaa käytettyjä kuormalavoja ja lavakauluksia kaikkia kokoja.

Laatutarkastettujen ja kunnostettujen lavojen kierrätys

Tarjoamme kierrätettyjä ja uusia lavoja ja lavakauluksia. Valikoimissamme ovat niin EUROlavatFIN-lavatteholavat kuin kertakäyttölavatkin. Kierrätykseen tulevat kuormalavat ja lavakaulukset tarkastamme ja korjaamme uutta vastaaviksi. Valmistamme myös mittatilauslavat.

leima

/_media_27049_/etusivu/AAA-logo-2016-FI.png