FIN-lava

FIN-lava laadukkaasti Suomen Lavacenteristä. FIN-lavat tunnistat parhaiten kulmavälituessa olevasta FIN- polttomerkinnästä. Standardimittaiset ja varmasti hyväkuntoiset FIN-lavat hankit Suomen Lavacanteristä.

Kaikki lavamme ovat saatavilla myös lämpökäsiteltyinä.

Pyydä tarjous! >>

FIN-lava

FIN-lava

Koko - 1000x1200

Paino - 27 kg

Mihin käyttöön FIN-lava sopii?

Kuormalava on tavaran varastoinnissa ja kuljetuksessa hyödynnettävä standardikokoinen, yleensä puinen matala lava. Kuormalavojen käyttö tekee kuorman lastauksesta ja purkamisesta helpompaa ja nopeampaa niin maantie- kuin rautatieliikenteessäkin. Lisäksi niiden käyttö mahdollistaa tavaroiden tehokkaamman käsittelyn varastoissa. Kuormalavat voivat olla joko standardin mukaisia vaihtolavoja tai kertalavoja.

Kuormalavan pääosat ovat kansi, välituet ja pohja. Puisessa lavassa välituet (tai yksi pitkä välituki) ja alin pohjalauta muodostavat pitkulaisen jalan. Jalkoja on lavassa useimmiten kolme, pienissä kertalavoissa kaksi. Kannen ylin osa koostuu yleensä yhdensuuntaisten lautojen rivistä, jossa on tyypillisesti 5-9 lautaa, suurissa kertalavoissa enemmänkin. Standardilavoissa kansilautojen välissä on reilut raot, mutta myös umpikantisia lavoja valmistetaan.

FIN-lava on pääosin Suomessa käytettävä standardimittainen kuormalava

Mitat:

  • koko 1000*1200
  • paino n. 25 kg
  • kantavuus n.1800 kg

FIN-lavan tunnistaa siinä olevasta FIN-leimasta. FIN-lavoihin on saatavana myös lavakauluksia.

Laadukkaat lavatuotteet Suomen Lavacenteristä

Kauttamme hankit niin uudet kuin kierrätetyt FIN-lavat. Ostamme myös käytettyjä FIN-lavoja, ja palveluihimme kuuluu myös lavojen noutaminen toimipisteestäsi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä!


Käyntiosoite

Suomen Lavacenter
Varastokatu 19
05800 HYVINKÄÄ

Postiosoite

Niittyvillankierto 15, 05810 Hyvinkää

Luotettavaa kuormalavojen myyntiä

Suomen Lavacenter sijaitsee Hyvinkäällä Sahanmäessä. Keskusvarastossamme on jatkuvasti varastoituna erilaiset kuormalavat mm. FIN-lavojaEUR-lavojakertalavoja ja teholavoja. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Suomen Lavacenter myy ja ostaa käytettyjä kuormalavoja ja lavakauluksia kaikkia kokoja.

Laatutarkastettujen ja kunnostettujen lavojen kierrätys

Tarjoamme kierrätettyjä ja uusia lavoja ja lavakauluksia. Valikoimissamme ovat niin EUROlavatFIN-lavatteholavat kuin kertakäyttölavatkin. Kierrätykseen tulevat kuormalavat ja lavakaulukset tarkastamme ja korjaamme uutta vastaaviksi. Valmistamme myös mittatilauslavat.

leima

/_media_27049_/etusivu/AAA-logo-2016-FI.png