Kuormalava

Kuormalava helposti ja nopeasti Suomen Lavacenteriltä. Varastostamme löytyvät uudet ja käytetyt kuormalavat ja lavakaulukset. Jokainen välittämämme lava on käynyt läpi huolellisen tarkastuksen. Sisäinen laadunvalvontamme takaa, että meiltä hankkimasi kuormalavat ovat ensiluokkaisia ja laadukkaita.

Mikä on kuormalava?

Kuormalava on määräkokoinen ja matala puinen lava, jota käytetään pääasiassa tavaran kuljetuksessa ja varastoinnissa. Kuormalavan käyttö tekee kuorman lastauksesta ja purkamisesta nopeampaa sekä tehostaa varaston käsittelyä. Kuormalavoja on joko standardin mukaisia vaihtolavoja tai kertalavoja ja niitä käytetään niin maantie- kuin rautaliikenteessäkin.

Kuormalavan rakenne

Kuormalava koostuu kannesta, välituista ja pohjasta. Puisessa kuormalavassa välituet (tai yksi pitkä välituki) ja alin pohjalauta muodostavat pitkulaisen jalan. Useimmiten lavoissa on kolme jalkaa ja pienissä kaksi. Ylimmässä osassa on tyypillisesti 5-9 lautaa rivissä ja suurissa lavoissa niitä voi olla enmmänkin. Standardilavoilla lautojen raot ovat reilunkokoiset, mutta umpikantisiakin lavoja on olemassa..

Erilaiset lavamallit

Pohjarakenteeltaan kuormalava voi olla jalkalava tai kehälava. Jalkalavan alle voi kahdelta suunnalta ajaa esteettä myös lavansiirtovaunulla, kuten haarukkavaunulla. Kehälavassa taas kaikilla sivuilla on pohjalauta, mikä parantaa lavan kantavuutta.

Jos lavan jokaisella sivulla on käsittelyaukot trukin sarvia varten, puhutaan nelitielavasta. Jos jalan välituet ovat koko mitaltaan umpinaiset eli aukottomat, on kyseessä kaksitielava.

Ostamme ja myymme kaikenlaisia kuormalavoja:

Hanki kuormalavat vaivattomasti Suomen Lavacenteristä

Toimitamme kaikenlaisia lavoja ja lavakauluksia Etelä-Suomeen omalla kalustolla.

Ota yhteyttä henkilökuntaamme soittamalla numeroon 050 344 2343 niin kerromme lisää. Keskusvarastomme lavat ovat heti toimitusvalmiita. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä!

Kuormalava vino pino suoraan varastosta Kuormalava varastoimme laajaa valikoimaa

Ota yhteyttä!


Käyntiosoite

Suomen Lavacenter
Varastokatu 19
05800 HYVINKÄÄ

Postiosoite

Niittyvillankierto 15
05810 HYVINKÄÄ

Luotettavaa kuormalavojen myyntiä

Suomen Lavacenter sijaitsee Hyvinkäällä Sahanmäessä. Keskusvarastossamme on jatkuvasti varastoituna erilaiset kuormalavat mm. FIN-lavoja, EUR-lavoja, kertalavoja ja teholavoja. Oma varasto ja kuljetuskalusto takaavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Suomen Lavacenter myy ja ostaa käytettyjä kuormalavoja ja lavakauluksia kaikkia kokoja.

Laatutarkastettujen ja kunnostettujen lavojen kierrätys

Tarjoamme kierrätettyjä ja uusia lavoja ja lavakauluksia. Valikoimissamme ovat niin EUROlavat, FIN-lavat, teholavat kuin kertakäyttölavatkin. Kierrätykseen tulevat kuormalavat ja lavakaulukset tarkastamme ja korjaamme uutta vastaaviksi. Valmistamme myös mittatilauslavat.

leima
Logo1       Logo2

YHTEYSTIEDOT

KÄYNTIOSOITE

Varastokatu 19, 05800 Hyvinkää

POSTIOSOITE

Niittyvillankierto 15, 05810 Hyvinkää

VERKKO­LASKUTUS­OSOITE

Verkkolaskuosoite: FI6252531520019879
Operaattori: Osuuspankki (OKOYFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

Mauno Kortelainen

Myynti

Lea Niemikoski

Laskutus/markkinointi

-